Biltema burkar

Förvaringsburk – Biltema.se

Matlådor i plast (plastburkar). Har du barn kommer de uppskatta matlådan i plast för dess låga vikt och tålighet. Inga problem att ha den skumpande i ryggsäcken …

Förvaringsburk med lock som har transparent topp vilket gör det lätt att se innehållet i burken. Burken är av mattborstat rostfritt stål. Endast avsedd för torra livsmedel.

Förvaringsburk – Biltema.se

Extra stabil och tålig av tjockt, ugnsfast borosilikatglas som klarar värme upp till 400 ˚C. Snäpplock av PP-plast med silikontätning som gör burken luft- …

I rejäl, tålig plastkonstruktion. Med snäpplock och silikontätning i locket som gör burken luft- och vätsketät. Tål diskmaskin, frys och mikrovågsugn. Klarar även att tas direkt från frys till mikrovågsugn. Både burk och lock är transparent för att enkelt kunna se innehållet. Material: PP-plast och silikon. BPA-fri.

Förvaringsburk, lufttät – Biltema.se

Livsmedelsgodkänd BPA-fri förvaringsburk som bevarar aromen längre. Med snygg design passar den även att stå framme. Har du flera burkar går de att stapla på varandra för praktisk förvaring i kylskåp, lådor och skafferi. Både burk och lock är transparent så det är lätt att se innehållet både från sidan och uppifrån.  Den kan även användas till andra småprylar eller barnens pyssel. 

Förvaringsburk, 15-pack – Biltema.se

Förvaringsburk, 15-pack

Förvaringsburk, 5-pack – Biltema.se

Förvaringsburk, 5-pack

Förvaringsburk, 1400 ml – Biltema.se

Förvaringsburk, 1400 ml

Förvaringsburk, glas, 3-pack – Biltema.se

Förvaringsburk, glas, 3-pack

Köp billiga【matlådor】hos Biltema

Köp billiga【matlådor】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av matförvaring; matlådor i plast, glas & rostfritt stål ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Förvaringsburk, glas – Biltema.se

Extra stabil och tålig av tjockt, ugnsfast borosilikatglas som klarar värme upp till 400 ˚C. Snäpplock av PP-plast med silikontätning som gör burken luft- och vätsketät. Tål ugn, gasugn, frys, mikrovågsugn och maskindisk. OBS! Locket tål inte ugnstemperatur.

Keywords: biltema burkar, plåtburk biltema