Biltema led ramp

LED-ljusramp, dubbel, böjd, 200 W – Biltema.se

Elegant ljusramp som med medföljande lågprofilfästen möjliggör diskret montering och ett snyggt helhetsintryck. Lampglaset har ingen ram vilket vilket …

Elegant böjd ljusramp vilket gör ljusbilden bredare än en rak ljusramp. Medföljande lågprofilfästen möjliggör diskret montering och ett snyggt helhetsintryck. Lampglaset har ingen ram vilket vilket förhindrar, no edge-lins, vilket förhindrar att smuts, is, och snö samlas på glaset. Reflektorerna är konstruerade för att ge optimal ljusspridning för trafikanvändning. De i mitten riktar ljuset långt framåt med en fokuserad stråle, medan de på sidorna sprider ljuset i en jämn och bred stråle som lyser upp vägkanterna. Höljet och fästena är av aluminium och linsen är av UV-beständig polykarbonat. De medföljande fästena är vinklingsbara 5 grader uppåt och 10 grader nedåt. Levereras med DT-kontakt, hane, monterad på lampan och en lös anslutningskabel med en DT-kontakt, hona, för enkel installation. Ljusrampen är godkänd för vägtrafik enligt ECE R112 och  EMC R10 samt E-märkt.

LED-ljusramp, 100 W – Biltema.se

Elegant ljusramp som med medföljande lågprofilfästen möjliggör diskret montering och ett snyggt helhetsintryck. Lampglaset har ingen ram, no edge-lins, …

Effektivt extraljus med 20 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med lång, bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

LED-ljusramp, 36 W – Biltema.se

LED-ljusramper · LED-ljusramp, enkelradig, rak, 105 W 899:- LED-ljusramp, enkelradig, rak, 105 W · LED-ljusramp, dubbel, böjd, 200 W 1599:- · LED-ljusramp, …

Effektivt extraljus med 12 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

LED-ljusramp, 18 W – Biltema.se

Effektivt extraljus med 6 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

LED-ljusramp, 18 W – Biltema.se

Effektivt extraljus med 6 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

LED-ljusramp, dubbel, rak, 200 W – Biltema.se

Elegant ljusramp som med medföljande lågprofilfästen möjliggör diskret montering och ett snyggt helhetsintryck. Lampglaset har ingen ram, no edge-lins, vilket förhindrar att smuts, is, och snö samlas på glaset. Reflektorerna är konstruerade för att ge optimal ljusspridning för trafikanvändning. De i mitten riktar ljuset långt framåt med en fokuserad stråle, medan de på sidorna sprider ljuset i en jämn och bred stråle som lyser upp vägkanterna. Höljet och fästena är av aluminium och linsen är av UV-beständig polykarbonat. De medföljande fästena är vinklingsbara 5 grader uppåt och 10 grader nedåt. Levereras med DT-kontakt, hane, monterad på lampan och en lös anslutningskabel med en DT-kontakt, hona, för enkel installation. Ljusrampen är godkänd för vägtrafik enligt ECE R112 och  EMC R10 samt E-märkt.

LED-ljusramp, svängd, 120 W – Biltema.se

Effektivt extraljus med parkeringsljus och 8 st. OSRAM ET5520 SMT SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med lång, bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/77/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

LED-ljusramp, dubbel, rak, 400 W – Biltema.se

Elegant ljusramp som med medföljande lågprofilfästen möjliggör diskret montering och ett snyggt helhetsintryck. Lampglaset har ingen ram vilket vilket förhindrar, no edge-lins, vilket förhindrar att smuts, is, och snö samlas på glaset. Reflektorerna är konstruerade för att ge optimal ljusspridning för trafikanvändning. De i mitten riktar ljuset långt framåt med en fokuserad stråle, medan de på sidorna sprider ljuset i en jämn och bred stråle som lyser upp vägkanterna. Höljet och fästena är av aluminium och linsen är av UV-beständig polykarbonat. De medföljande fästena är vinklingsbara 5 grader uppåt och 10 grader nedåt. Levereras med DTP-kontakt, hane, monterad på lampan och en lös anslutningskabel med en DTP-kontakt, hona, för enkel installation. Ljusrampen är godkänd för vägtrafik enligt ECE R112 och  EMC R10 samt E-märkt.

LED-ljusramp, enkelradig, rak, 105 W – Biltema.se

Elegant ljusramp som med medföljande lågprofilfästen möjliggör diskret montering och ett snyggt helhetsintryck. Lampglaset har ingen ram, no edge-lins, vilket förhindrar att smuts, is, och snö samlas på glaset. Reflektorerna är konstruerade för att ge optimal ljusspridning för trafikanvändning. De i mitten riktar ljuset långt framåt med en fokuserad stråle, medan de på sidorna sprider ljuset i en jämn och bred stråle som lyser upp vägkanterna. Höljet och fästena är av aluminium och linsen är av UV-beständig polykarbonat. De medföljande fästena är vinklingsbara 5 grader uppåt och 10 grader nedåt.  Levereras med Deutsch DT-kontakt, hane, monterad på lampan och en lös anslutningskabel med en DT-kontakt, hona, för enkel installation. Glöm inte reläkabelsats 42-605 för singelmontage eller 42-606 för dubbelmontage. Ljusrampen är godkänd för vägtrafik enligt ECE R112 och EMC R10 samt E-märkt. 

LED-ljusramper – Biltema.se

Keywords: biltema led ramp, extraljusramp biltema