Hundsele biltema

Säkerhetssele hund – Biltema.se

Eller kanske vill du köpa en sele i stället? När du ska välja ut koppel behöver du ta några saker i beaktande. Funder över vilka miljöer som du ska använda …

Bra alternativ när hundbur saknas. Hindrar att hunden åker fram vid en eventuell kollision. Rejäl sele av nylon med bekväm vaddering. Justerbara remmar och fästen av stål. Snabbspänne av ABS-plast, för att enkelt trä på och av selen, omslutet av stålspännen. Används med bilens vanliga säkerhetsbälte. Dragkraft: 5000 N. OBS! På vissa bilmodeller måste man se till att hanen på selen förs rakt in i bälteslåset, annars kan den fastna. Den går dock ganska enkelt att lirka ut igen. Tryck först ner spännet och dra det sedan rakt upp.

Hundsele – Biltema.se

Patenterat bromssystem; Reflexdetaljer; Rullkoppel för ökad frihet. Välj Info · Hundsele LED. 149 . -. Spara 100.-. Tre ljuslägen; Upp till 60 h batteritid.

Hundsele

Hundsele – Biltema.se

Stabil sele med handtag av hög kvalitet. Vadderad för högsta komfort. Möjlighet att koppla upp hunden för drag. Med kardborreband och lättjusterat knäppe. Grå botten med dekorativa band och reflekterande kanter. Av Oxfordtyg, polypropylen och nylon.

Spårsele – Biltema.se

Orange nylonsele med invävd reflextråd. 3,8 cm samt 2,5 cm breda fodrade band på de ytor som är hårdast belastade för hunden. Kraftig O-ring för koppling av hunden. Värme och köldtåligt, svart nylonknäppe.

Hundsele, L – Biltema.se

Stabil sele med handtag av hög kvalitet. Oxford tyg 1680 D. Vadderad för högsta komfort. Möjlighet att koppla upp hunden för drag. Svart med reflekterande kanter.

Hundtillbehör – allt du behöver till hunden | Biltema.se

Hundtillbehör – allt du behöver till hunden | Biltema.se – Biltema.se

Handla en hundbädd, koppel, hundmat och hundleksaker från vårt breda sortiment av tillbehör till din hund. Vi har tillbehören till din hund.

Biltema, Hundsele, Svart – Tradera

Hundsele – Vilken ska man köpa? – Jakthjärta

Funderat på att köpa hundsele? Häng då med på vår guide där vi kikar på olika modeller och vilken du bör välja beroende på vad du ska ha den till.

Hund – Jula

Hund. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten. Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet, med eller utan fyrbenta vänner.

Hundsele erbjudande hos Biltema

Aktuella Hundsele erbjudanden från Biltema reklamblad. Kolla in dom senaste Hundsele erbjudandena och njut av dom billigaste Hundsele erbjudandena till dom allra bästa priserna.

Keywords: hundsele biltema, biltema hundsele