Led ramp fäste biltema

Extraljusfäste, universal – Biltema.se

För montering av ledljusramper och extraljus. Universalhållare som monteras bakom nummerskylten, utan några extra ingrepp i stötfångaren. Av aluminium.

Extraljusfästen – Biltema.se

Extraljusfäste – Biltema.se

Fäste för 3 st extraljus som monteras i bilens krockbalk. Av i pulverlackerat aluminium. Rörets diameter är 50 mm. Passar de flesta bilar där skylten inte är kraftigt försänkt och där stötfångaren inte sticker ut ovanför nummerskylten. Max 9” extraljus. Monteringsdetaljer ingår ej.

Extraljusfäste, 2 lampor – Biltema.se

För montering av två ledljusramper eller extraljus. Universalhållare som monteras bakom nummerskylten, utan några extra ingrepp i stötfångaren. Av pulverlackerad stålplåt.

LED-ljusramp, 100 W – Biltema.se

Effektivt extraljus med 20 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med lång, bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

LED-ljusramp, 18 W – Biltema.se

Effektivt extraljus med 6 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

LED-ljusramp, 36 W – Biltema.se

Effektivt extraljus med 12 st. Osram SMT LED-celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel. Monteringsdetaljer medföljer. E-märkt enligt ECE-R 10/112. För montering använd Extraljusfäste 42-417. Bilägaren ansvarar för att montera utrustningen enligt gällande regler och förordningar.

Extraljusfäste, 3 lampor – Biltema.se

För montering av två ledljusramper eller extraljus. Universalhållare som monteras bakom nummerskylten, utan några extra ingrepp i stötfångaren. Av pulverlackerad stålplåt.

LED-ljusramp, dubbel, böjd, 200 W – Biltema.se

Elegant böjd ljusramp vilket gör ljusbilden bredare än en rak ljusramp. Medföljande lågprofilfästen möjliggör diskret montering och ett snyggt helhetsintryck. Lampglaset har ingen ram vilket vilket förhindrar, no edge-lins, vilket förhindrar att smuts, is, och snö samlas på glaset. Reflektorerna är konstruerade för att ge optimal ljusspridning för trafikanvändning. De i mitten riktar ljuset långt framåt med en fokuserad stråle, medan de på sidorna sprider ljuset i en jämn och bred stråle som lyser upp vägkanterna. Höljet och fästena är av aluminium och linsen är av UV-beständig polykarbonat. De medföljande fästena är vinklingsbara 5 grader uppåt och 10 grader nedåt. Levereras med DT-kontakt, hane, monterad på lampan och en lös anslutningskabel med en DT-kontakt, hona, för enkel installation. Ljusrampen är godkänd för vägtrafik enligt ECE R112 och  EMC R10 samt E-märkt.

Stabiliseringsstag – Biltema.se

Ställbart stag för stabil och vibrationsfri montering. Passar extraljus i alla storlekar. Monteringsskruvar medföljer.

Keywords: led ramp fäste biltema